Ο Ecclestone κάνει πίσω για το Nürburgring; Στο παιχνίδι ο Mateschitz

Σχετικά άρθρα

Nürburgring

Ο Bernie Ecclestone δεν είναι το μόνο γνωστό όνομα από τη Formula 1 που έχουμε διαβάσει ότι θέλει να εξαγοράσει το Nürburgring, το οποίο είναι επίσημα προς πώληση. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, και ο ιδιοκτήτης της Red Bull Racing, Dietrich Mateschitz, θέλει να προσθέσει τη θρυλική πίστα στα περιουσιακά του στοιχεία.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα, είναι ότι ο Ecclestone κάνει πίσω στο ενδεχόμενο εξαγοράς, όπως ισχυρίζεται η γερμανική εφημερίδα Rhein-Zeitung, η οποία λέει πως ο 82χρονος κατάλαβε πως δεν τον συμφέρει μια εξαγορά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Εκτός από τον Mateschitz, όμως, που είναι ιδιοκτήτης και του Red Bull Ring (πρώην A1 Ring), ενδιαφέρον για τη γερμανική πίστα υπάρχει και από το αφεντικό της, Jorg Linder, αλλά και από την γερμανική λέσχη αυτοκινήτου ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club).

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν επίσημα μέχρι τον Σεπτέμβριο, και θα εξεταστεί από τους υπεύθυνους της πίστας ποια είναι η καλύτερη.

[Πηγή: BildRhein-Zeitung]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...