Αυτή η Ferrari 458 Italia κοστίζει 1.000.000 ευρώ!

Σχετικά άρθρα

Ferrari 458 Italia by Novitec with Vossen Wheels (1)

1.000.000 για μια Ferrari 458 Italia; Θα πρέπει να είναι τρελός όποιος ζητά τόσα χρήματα για μια 458 Italia δεν συμφωνείς; Με πρώτη ματιά η συγκεκριμένη λευκή 458 Italia φορά μερικά carbon μέρη της Novitec αλλά συνεχίζεις να έχεις την απορία γιατί έχει κοστολογηθεί τόσο ψηλά.

Αποκλείουμε το ενδεχόμενο να ανήκει σε κάποιον VIP, να αποδίδει τρελά άλογα, να έχει χρυσή επένδυση στο χώρο του κινητήρα, και όχι, η Kate Middleton δεν θα γεννήσει στο κάθισμα του οδηγού. Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από το 1.000.000 ευρώ; Οι ζάντες της!

ferrari-458-italia-by-novitec-with-vossen-wheels-15

Αυτές είναι οι νέες Precision Series Forged ζάντες της Vossen. Αυτό. Τίποτα άλλο. Μην περιμένεις διαμάντια, ρουμπίνια, κάποια άλλη σπάνια πέτρα, ή τις ευλογίες του Πάπα. Τίποτα. Απλά κάποιος τρελός αποφάσισε να κοστολογήσει τις συγκεκριμένες ζάντες της Vossen κοντά στις 750.000 ευρώ. Ακούγεται περισσότερο ως ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ του πωλητή Latitude Wheels, αφού με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και τράβηξε το ενδιαφέρον των media πάνω του.

[Πηγή: eBay]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...