Το πρώην αφεντικό της HRT, Colin Kolles, προσπάθησε να εκβιάσει τον διευθυντή της Mercedes, Toto Wolff

Σχετικά άρθρα

colin-kolles-to-purchase-hrt-f1

Ένα ακόμα παρασκηνιακό συμβάν φαίνεται να πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους, όπου σύμφωνα με μια νέα αποκάλυψη, ο πρώην υπεύθυνος της HRT, Colin Kolles, προσπάθησε να εκβιάσει τον διευθυντή της Mercedes, Toto Wolff.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά είχε διέρρευσε στον τύπο ότι ο Αυστριακός εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, εκβιάστηκε από ένα πρώην διευθυντή ομάδος χωρίς αυτός να κατονομάζεται μέσω μια συνομιλίας που καταγράφηκε αλλά δεν έχει διαρρεύσει.

Έπειτα, όμως, η Bild ανέφερε ότι μέσα στην συγκεκριμένη ηχογραφημένη συνομιλία, ο Wolff έκανε πολύ αρνητικά σχόλια για τον υπεύθυνο της ομάδας του, τον Ross Brawn, έπειτα για τον Niki Lauda αλλά και για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Daimler, Dieter Zetsche, ενώ αποκάλυψε, ακόμα και λεπτομέρειες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Williams.

Άλλο άρθρο του περιοδικού Sport Bild αναφέρει ότι ο Wolff μαγνητοφωνήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη από τον πρώην διευθυντή της HRT και Force India , Colin Kolles. Συγκεκριμένα ότι ο Kolles απείλησε να δώσει στην δημοσιότητα αυτή την συνομιλία εκτός και αν ο Wolff του δώσει πίσω κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Τελικά ο Wolff και ο Kolles έλυσαν της διαφορές του μέσω της F1 και ειδικότερα μέσω Bernie Ecclestone. Η Mercedes πρόλαβε εν τω μεταξύ να αποκτήσει δικαστική εντολή εναντίον οποιαδήποτε δημοσίευσης αυτής της συνομιλίας.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχουν σχολιάσει κάτι, ενώ η Mercedes αρνήθηκε όποια ανάμειξη της στην υπόθεση αυτή. Ενώ αναφέρετε ότι ο Wolff δεν μπόρεσε να κάνει κάποια δήλωση επειδή εκδόθηκε το έντυπο νωρίτερα.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

[Πηγή: GMM | Thanks for the tip, Γιώργο]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα