Στη παραγωγή το Volkswagen Taigun

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Taigun Concept

Στην έκθεση της Βραζιλίας, η Volkswagen παρουσίασε το Taigun Concept, με το μοντέλο παραγωγής να βγαίνει στην αγορά το 2016 και θα πωλείται στην αγορά της Ευρώπης, της Κίνας, της Νοτίου Αμερικής, αλλά όχι σε αυτή των Η.Π.Α.

Η Volkswagen, σύμφωνα με το Autoweek, υποστηρίζει πως οι μικρές διαστάσεις του νέου της crossover και οι μικροί τρικύλινδροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες δεν θα ταιριάζουν στα Αμερικανικά γούστα. Το Taigun θα κατασκευαστεί πάνω στη πλατφόρμα του up! και εκτός από τους προαναφερθέντες κινητήρες, το αυτοκίνητο θα διαθέτει και έναν τρικύλινδρο κινητήρα που θα καταναλώσει φυσικό αέριο. Ανεξαρτήτου κινητήρα, η κίνηση θα μεταφέρεται στους μπροστά τροχούς είτε μέσω μηχανικού είτε μέσω αυτόματου κιβωτίου.

Το αυτοκίνητο θα είναι 81 χλστ ψηλότερο και 83 χλστ πλατύτερο από το up!, με τις συνολικές διαστάσεις να είναι 3.859 mm μήκος, 1.728 mm πλάτος, 1.570 mm ύψος και 2.470 mm μεταξόνιο. Το πρωτότυπο ζύγιζε 985 κιλά και τιμολογιακά αναμένεται να αγγίζει τα €15.000, κάτι που το κάνει περίπου €5.000 φθηνότερο από το Tiguan.

[Πηγή: Autoweek]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...