Video: Ο Harry Metcalfe μας παρουσιάζει το Renault Clio 182 Trophy του

Σχετικά άρθρα

Renault Clio 182 Trophy | evo DIARIES

Ο ιδιοκτήτης του αγγλικού Evo, Harry Metcalfe, μας παρουσιάζει το ένατο αυτοκίνητο της εκπληκτικής του συλλογής, που δεν είναι άλλο από το Renault Clio RS 182 Trophy. Μπορεί ο Άγγλος να μας έχει συνηθίσει σε ακριβότερες και σπανιότερες επιλογές αλλά το συγκεκριμένο γαλλικό hatchback είναι κάτι παραπάνω από γρήγορο, καθώς το 2005 είχε ανακηρυχθεί ως το People’s Performance Car of The Year του Evo.

Το Clio II RS Trophy ήταν βασισμένο στο αγωνιστικό Clio Cup και διαθέτει νέες coil over αναρτήσεις της Sachs και ελατήρια της Eibach για τον εμπρός άξονα, που μείωναν την απόσταση από το έδαφος κατά 10mm, ενώ πίσω φοράει αναβαθμισμένες μπουκάλες. Και τα 550 αυτοκίνητα που βγήκαν στη παραγωγή ήταν βαμμένα στο ειδικό κόκκινο χρώμα Capsicum και φορούσαν επίσης ελαφρύτερες ανθρακί 16άρες ζάντες της Speedline Turini, αεροτομή από το Clio 255 V6 και bucket καθίσματα Recaro Trendline καθίσματα.

Απόλαυσε άλλο ένα όμορφο βίντεο με ένα εκπληκτικό πύραυλο τσέπης.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...