Η Formula 1 στην Ουγγαρία μέχρι και το 2021

Σχετικά άρθρα

F1

Κι ενώ ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι αγώνες από το φετινό πρωτάθλημα θα μας εγκαταλείψουν για να δεχτούμε τη Νέα Υόρκη, το Sochi και την Αυστρία (καθώς το όριο θα παραμείνει στους 20 αγώνες), η Ουγγαρία ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Formula 1 μέχρι και το 2021.

Αυτό δήλωσε ο Bernie Ecclestone, Διευθύνων Σύμβουλος του αθλήματος, στα πλαίσια του Ουγγρικού Grand Prix, κάτι που σίγουρα χαροποιεί τους Ούγγρους, αλλά δε θα πρέπει να συμβαίνει το ίδιο και με τους οπαδούς τού αθλήματος, καθώς το Hungaroring είναι μία πίστα που προσφέρει ελάχιστες ευκαιρίες για προσπέρασμα.

Το Hungaroring φιλοξενεί τα μονοθέσια της Formula 1 από το 1986 και, αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα βρίσκεται στο άθλημα για τουλάχιστον 35 χρόνια.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...