Ο Whitmarsh εγκωμιάζει τους Button και Perez

Σχετικά άρθρα

Martin-Whitmarsh-and-Sergio-Perez_2933927

Η φετινή απόδοση της McLaren στους μέχρι τώρα αγώνες, δεν έχει ικανοποιήσει κανένα φίλο της ομάδας. Το μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικό και η ομάδα με δυσκολία μπαίνει στους βαθμούς.

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Martin Whitmarsh, σε δηλώσεις του δεν προσπάθησε να κρυφτεί για την κακή απόδοση της ομάδας του, άλλωστε αυτό μαρτύρα και έκτη θέση στην βαθμολογία των κατασκευαστών και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Σίγουρα η ομάδα μας δεν έχει κάνει καλή δουλεία και αυτό είναι απογοητευτικό. Οι δυο οδηγοί μας είναι εξαιρετικοί, έχουν το πνεύμα του νικητή μέσα τους, έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε ομάδες που είναι στην κορυφή. Είναι αυτοί που δέχονται όλη την πίεση στις αποτυχίες και στις επιτυχίες όλη την δόξα. Έχουν κάνει φανταστική δουλειά μέσα και έξω από την ομάδα. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά στην ομάδα και είναι σημαντικό να βλέπουν τους δυο οδηγούς μας να προσπαθούν τόσο πολύ. Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική και να διορθώσει τα λάθη της. Αυτή η δουλεία που γίνεται θα αποδώσει σίγουρα και στην φετινή χρονιά αλλά και για το μέλλον. Στο ουγγρικό Gran Prix και τα δυο μονοθέσια της Mclaren τερμάτισαν μέσα στους βαθμούς και έδειξαν μια αισθητή βελτίωση.

Είναι αυτή αρκετή;

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...