autoblog

Δεν συνηθίζουμε να αναφέρουμε αριθμούς, αλλά σήμερα είναι σημαντική ημέρα για μας και θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως, από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο. Το AutoBlog.gr σήμερα έχει:

  • 1.500.000+ επισκέψεις το μήνα (ναι καλά διάβασες)
  • 250.000+ σχόλια από φανατικούς αναγνώστες
  • 210.000+ φωτογραφίες
  • 30.050 άρθρα γραμμένα με αγάπη για το αυτοκίνητο
  • 15.675+ fans στη σελίδα μας στο facebook
  • 5.600+ subscribers στο feed μας
  • 1.920+ followers στο twitter μας

και “μόλις”

  • 9 τακτικούς αρθρογράφους.

Ο μικρότερος αριθμός στο βιογραφικό μας είναι τα κεράκια στη τούρτα μας, που σήμερα γίνονται 5. Πέντε χρόνια από την ημέρα που το πρώτο άρθρο μας βγήκε στον αέρα.

Στα πέντε χρόνια που πέρασαν, άλλαξαν πολλά στο τρόπο που καθημερινά σου μεταφέρουμε τα νέα για το αυτοκίνητο από κάθε γωνιά του πλανήτη! Δύο πράγματα δεν άλλαξαν μόνο! Αυτά είναι η αγάπη και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, αλλά το σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του! Και αυτά τα αποδεικνύουμε καθημερινά, σε κάθε άρθρο που γράφουμε, σε κάθε δοκιμή που κάνουμε, σε κάθε έκθεση που επισκεπτόμαστε!

Σας ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας για την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνετε καθημερινά, και να ξέρετε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερα θέματα, ώστε να καλύψουμε, όσο είναι δυνατόν, στο μεγαλύτερο βαθμό τα νέα στον τομέα της αυτοκίνησης. Μας έχετε κάνει το μεγαλύτερο site ενημέρωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα και εμείς αυτό πρέπει να το ανταποδώσουμε!

Χρόνια μας Πολλά

[author] [author_image timthumb=’off’]http://1.gravatar.com/avatar/df35fe0995befc28de567f6704411604?s=96&d=wavatar&r=G[/author_image] [author_info]Κυριάκος Πηλίδης (aka Autoblogger)

AutoBlog.gr: Ένα site που το νοιώθω σαν ‘παιδί’ μου. Δημιούργημα από το μηδέν, χωρίς να κρύβονται από πίσω του μεγαλοεκδότες και συμφέροντα, κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να φτάσει στη κορυφή της ενημέρωσης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, βγάζοντας μάλιστα και δεκάδες -πραγματικά- αποκλειστικά άρθρα που έγιναν πηγή σε όλο τον κόσμο, και αυτό χάρη σε όλους εσάς, τους αναγνώστες του. Το λέμε από την πρώτη ημέρα και το εννοούμε, το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του. Αν δεν υπήρχατε όλοι εσείς, αυτό το site δεν θα είχε την ζωντάνια, την αμεσότητα, την αντικειμενικότητα και κυρίως αυτή τη μεταξύ μας σχέση. Δεν υπάρχει η κλασική μορφή συντάκτη-αναγνώστη. Δεν θέλαμε, ούτε θέλουμε ένα site, ‘αποστειρωμένο’ με ‘φανφάρες’ και μεγάλα λόγια από τους συντάκτες του. AutoBlog.gr: Proudly powered by you! Τα καλύτερα έρχονται!

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/08/spyros.jpg[/author_image] [author_info]Σπύρος Αγγελόπουλος (aka @ngel)

Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπεις μια ιδέα που είχες, να σχεδιάζεται, να χτίζεται σταδιακά και μεθοδικά και σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα. Και όμως το AutoBlog.gr μου δίδαξε από τα πρώτα κιόλας χρόνιας λειτουργίας του ότι υπάρχει μεγαλύτερη χαρά ακόμη και από το να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Και αυτή η χαρά είναι το να βλέπεις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων να την έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει όσο κι εσύ και καθημερινά να συμβάλουν στο να γίνεται ακόμη καλύτερη! Αυτή τη χαρά μου δίνει κάθε άρθρο που ανεβαίνει στο AutoBlog.gr, τη χαρά που δίνει και σε σένα, γιατί είμαι κι εγώ πάνω από όλα αναγνώστης του AutoBlog.gr. Και το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του! Χρόνια μας πολλά, και τα καλύτερα έρχονται…

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]http://0.gravatar.com/avatar/c0d7edd7b41f3b97c442f15dc96a6ab2?s=96&d=wavatar&r=G[/author_image] [author_info]Γιώργος Αγαπητός (aka gazokiller)

Είναι απερίγραπτη η χαρά που μπορεί να σου δώσει ένα αυτοκίνητο όταν το βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή. Ακόμα μεγαλύτερη είναι ότι κάποια σμιλευμένα μέταλλα με ρόδες σου δημιουργούν τόσα αισθήματα χαράς και ικανοποίησης όταν τα οδηγείς. Το AutoBlog.gr είναι το σπίτι μου, κοιμάμαι και ξυπνάω με τη θέληση της προσφοράς στους χιλιάδες των φίλων της αυτοκίνησης. Όπως είσαι εσύ έτσι είμαι και εγώ! Όπως αγαπάς το αυτοκίνητο, το ίδιο και άλλο τόσο το κάνω και εγώ. Αυτή η αγάπη και η αμεσότητα με σένα έκανε το AutoBlog.gr να γίνει bookmark στον υπολογιστή μας και να διεισδύσει στις παρέες όπου μιλάνε ελληνικά. Λένε, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει.

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]http://1.gravatar.com/avatar/b91496a622a2e11b657982e0229eb668?s=96&d=wavatar&r=G[/author_image] [author_info]Γιώργος Πασχαλίδης (aka PascaL 309 Hawk)

Το να είσαι μέρος τού AutoBlog.gr, πολύτιμο· το να γράφεις σ’ αυτό, ξεχωριστό· το να ζεις την πορεία προς την κορυφή, απερίγραπτο! Τα 5 χρόνια ζωής τού AutoBlog.gr είναι κάτι ιδιαίτερο για τη συντακτική ομάδα, εννοείται και για ‘μένα προσωπικά! Φυσικά, χωρίς εσάς, τους εκατομμύρια αναγνώστες, το AutoBlog.gr θα ήταν κάτι λίγο περισσότερο από μία ιδέα, και όχι το #1 site αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή και πληρέστερη ενημέρωση σας, γιατί ποτέ δεν ξεχνάμε ότι το AutoBlog.gr είναι οι αναγνώστες του, όχι οι συντάκτες του!

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/08/alex.jpg[/author_image] [author_info]Αλέξανδρος Αϊβάζογλου (aka Alx.Aiva)

Πέντε χρόνια AutoBlog. Πέντε χρόνια ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πέντε χρόνια αυτοκίνητο και ότι άλλο το συνοδεύει. Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του AutoBlog.gr άλλαξαν πολλά αλλά το πάθος για οτιδήποτε κινείται σε τέσσερις τροχούς παρέμεινε αναλλοίωτο και αυτό πιστεύω φαίνεται σε κάθε άρθρο που ανεβαίνει στο site. Αυτά τα πέντε χρόνια όμως, όπως και εσείς που μας στηρίζετε καθημερινά με τις επισκέψεις και τα σχόλιά σας, είναι μονάχα η αρχή. Γιατί όπως συνηθίζω να λέω, τα καλύτερα έρχονται!

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]https://el.gravatar.com/userimage/7450984/006729473471aa84cc706b71b7bd54c2?size=200[/author_image] [author_info]Μανώλης Κρητικός (aka PetrolheadM)

Τι είναι το AutoBlog.gr ; Για μένα είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά το αυτοκίνητο. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που θέλησε να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί σε εσάς, τους αναγνώστες του με μόνο κίνητρο το πάθος για την αυτοκίνηση. Δεν γράφω συχνά, όπως και δεν σχολιάζω σχεδόν καθόλου αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το AutoBlog.gr προσπαθεί πάντα να σας παρουσιάζει ιδιαίτερα θέματα με σκοπό την δικιά σας ικανοποίηση. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και να περιμένετε πολλές εκπλήξεις.

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]http://1.gravatar.com/avatar/ded3cabc444df7d618206ae1cc1c8b25?s=96&d=wavatar&r=G[/author_image] [author_info]Αφροδίτη Παπαϊωάννου

Βρίσκομαι μόλις μερικές εβδομάδες στη συντακτική ομάδα του AutoBlog.gr οπότε δεν έχω να γράψω πολλά γι’αυτό. Απλά θέλω να πω πως νοιώθω ήδη μέρος της “οικογένειας” αυτής. Και δεν εννοώ τους συντάκτες, αλλά όλους εσάς, τους αναγνώστες που δίνεται πνοή και νόημα σε αυτό που εμείς ονομάζουμε AutoBlog.gr. Χρόνια μας πολλά!

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/08/185771_4802200129411_930663065_n.jpg[/author_image] [author_info]Γιώργος Αναγνώστου

Αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στο AutoBlog.gr κατάλαβα πολύ άπλα γιατί είναι το νούμερο 1 site στην ενημέρωση του αυτοκίνητου στην Ελλάδα. Γιατί πολύ άπλα όλοι στο site αγαπούν και ζουν για το αυτοκίνητο και τα μηχανοκίνητα σπορ. Εύχομαι στο AutoBlog.gr τα καλύτερα. Να τα εκατοστήσεις AutoBlog.gr!!!!

[/author_info] [/author]

[author] [author_image timthumb=’off’]http://el.gravatar.com/userimage/7450984/18b27d8e8ac7d4f26659976f18e28b2b?size=200[/author_image] [author_info]Δημήτρης Ζαχαρόπουλος (aka Dim)

Ανακάλυψα το AutoBlog.gr πριν τρία περίπου χρόνια. Όπως ήταν φυσικό κόλλησα με την θεματολογία, την αγάπη των παιδιών για το αυτοκίνητο και την ακομπλεξάριστη στάση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην οικογένεια του AutoBlog.gr και είμαι σίγουρος πως το μέλλον κρύβει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, για μια ομάδα ανθρώπων που πάνω απ’ όλα βάζουν την αγάπη τους για ό,τι έχει 4 ρόδες!

[/author_info] [/author]