Δες live το υπερθέαμα του Gymkhana GRiD στη Νότια Αφρική

Σχετικά άρθρα

Όπως συνέβη περίπου τέτοιο καιρό πριν δύο χρόνια στον Μαραθώνα, έτσι και τώρα -τέλη του χρόνου- η Monster Energy διοργανώνει το φετινό Gymkhana GRiD στην περιοχή Carnival City του Johannesburg, στη Νότια Αφρική. Όπως ξέρεις το Gymkhana GRiD είναι ένα πραγματικό μηχανοκίνητο show, ενώ υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των οδηγών για τον καλύτερο χρόνο, οι οποίοι πρέπει να έχουν φυσική ικανότητα οδήγησης και πνευματική οξύτητα για να κερδίσουν.

Και φέτος θα λάβουν μέρος πολλά αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Petter Solberg, o δυο φορές πρωταθλητής του Rallycross Johan Kristoffersson, ο πρωταθλητής του drift Daigo Saito, o τέσσερις φορές νικητής στην RWD κατηγορία Luke Woodham, o Steve Baggsy Biagioni, ο αστέρας των X-Games Liam Doran, ο ιδρυτής του Gymkhana GRiD, Ken Block, και πάρα πολλοί άλλοι.

Η διαδρομή του Gymkhana GRiD παρουσιάζει εμπόδια, όπως ένα γιγαντιαίο κάθισμα, κώνοι, ελαστικά, βαρέλια, αυτοκίνητα και άλλα. Οι οδηγοί αγωνίζονται σε ζευγάρια και καλούνται σε δεξιοτεχνία κάνοντας τα λιγότερα λάθη και τον καλύτερο χρόνο, καθώς θα πρέπει να εκτελέσουν αναστροφές, περιστροφές 180 μοιρών, περιστροφές 360 μοιρών, θέση στάθμευσης, figure-8 και άλλους δύσκολους χειρισμούς.

Στο παραπάνω video μπορείς να δεις live, μέσω stream όλη τη δράση του Gymkhana GRiD, ενώ τους χρόνους πατώντας εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...