Spy Photos: Ford Mustang 2015 με βαρύ καμουφλάζ

Σχετικά άρθρα

2015 Mustang Proto

Παρότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για περισσότερο αποκαλυπτικές φωτογραφίες, τα «παιδιά» από το MustangG6 έπεσαν πάνω σε μερικά πρωτότυπα για το Ford Mustang που αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2015.

Το καμουφλάζ είναι πάρα πολύ βαρύ ώστε να καλύπτει όλα τα επίμαχα σημεία του αυτοκινήτου όμως κάποια πράγματα απλά δεν κρύβονται. Πράγματα όπως τα πιο στενά φωτιστικά σώματα, η πιο έντονη, ίσως πιο «κάθετη» μάσκα και η οροφή που φαίνεται να είναι έχει πιο μεγάλη κλίση στο μήκος του αυτοκινήτου. Από την άλλη, στο εσωτερικό, δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα, εκτός από το τριάκτινο, ρετρό τιμόνι και κάποια μεταλλικά ενθέμματα στο ταμπλό. Αυτό που λογικά περιμένει πολύς κόσμος όμως, είναι καλύτερη ποιότητα στην καμπίνα των επιβατών και λίγο περισσότερη τεχνολογία!

2015 Mustang Proto Interior

Εκεί που τα σενάρια έχουν πραγματικά ξεφύγει σε σημείο να μην ξέρουμε τι είναι πιθανό και τι όχι, είναι όσον αφορά στους κινητήρες. Στα μοναδικά που υπάρχει μία σχετική σύγκλιση, είναι πως η 2015 Mustang θα προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο Ecoboost κινητήρα, πιθανότητα 2,3 λίτρων με απόδοση 350 αλόγων –ιεροσυλία ή προσαρμογή στις εποχές;– και έναν πεντάλιτρο V8 που θα βγάζει 450 άλογα πάνω-κάτω. Από εκεί και πέρα, όλα είναι φήμες και ο καθένας λέει το δικό του. Ακούγεται ας πούμε πως το entry-level μοντέλο θα «φοράει» V6 κινητήρα αγνώστου χωρητικότητας και ιπποδύναμης ενώ για το άλλο άκρο, η φήμη που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι αυτή της Shelby GT350 με V8 φυσικά κάτω από το καπό και ιπποδύναμη που θα ξεπερνά τα 500 άλογα… Επαναλαμβάνω πως όλα αυτά είναι φήμες και υπόκεινται σε αλλαγές.

[Πηγή: MustangG6]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...