Στις αρχές του 2014 η απόφαση για το αν θα περάσει στη παραγωγή το VW Cross Blue Concept

Σχετικά άρθρα

01-volkswagen-crossblue-concept-detroit

H Volkswagen στην έκθεση του Detroit στις αρχές του έτους είχε παρουσιάσει το Cross Blue Concept, ένα επταθέσιο πρωτότυπο crossover το οποίο οι φήμες θέλουν να περνά στη παραγωγή.

Τώρα ειδικά που η VW δεν έχει στη γκάμα της κάποιο επταθέσιο όχημα, μετά τον “θάνατο του Routan“, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη, να περάσει στη παραγωγή το Cross Blue Concept.

Όπως  αναφέρει το TheDetroitBureau, η Volkswagen δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση το αν θα περάσει το μεγάλο CUV στη παραγωγή.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 με την VW να εξετάζει το αν χρειάζεται να βγάλει στην αγορά ένα τέτοιο μοντέλο και δεύτερον, αν τελικά αποφασίσει να το βγάλει στην αγορά, που θα το κατασκευάζει. Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό θα μπορούσε να κατασκευάζεται είτε στο εργοστάσιο της VW στη Chattanooga είτε στο εργοστάσιό της στο Μεξικό.

Η έκδοση παραγωγής του CrossBlue θα βοηθούσε σημαντικά την Volkswagen ώστε να πιάσει τον στόχο των 800.000 πωλήσεων στις Η.Π.Α έως το 2018.

[Πηγή: TheDetroitBureau]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...