Jenson Button: Tο μέλλον μου στη Formula 1 δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο

Σχετικά άρθρα

Belgian Grand Prix, Spa 22-25 August 2013

Στη παραζάλη των ανελέητων φημών των τελευταίων εβδομάδων έρχεται η αποκάλυψη από τον Jenson Button ότι το μέλλον του στη Formula 1 δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, καθώς η McLaren δεν έχει ασκήσει το δικαίωμα που διατηρεί η ίδια σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Βρετανού για την περίοδο 2014.

Ο Button, εντάχθηκε στην ομάδα το 2010, δηλώνει πρόθυμος να παραμείνει και για το 2014 στην ομάδα, με τη τελική απόφαση όμως να μην είναι στα δικά του χέρια αλλά των διοικητικών στελεχών της McLaren. Σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια των σημερινών ελεύθερων δοκιμαστικών δήλωσε χαρακτηριστικά:

Νομίζω ότι έχω συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, αλλά δε νομίζω ότι έχει ακόμα υπογραφεί. Θέλω πραγματικά να είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά. Μπορείτε να σκεφτείτε, αυτό είναι παράξενο μετά από αυτή την περίοδο, αλλά νομίζω ότι αυτή η σεζόν ήταν καλή για εμάς κατά κάποιον τρόπο. Θα έχουμε μια πολύ πιο ισχυρή ομάδα το επόμενο έτος, έτσι θέλω να είμαι εδώ. Αλλά δεν έχω ακούσει την επιβεβαίωση από την ομάδα. Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένετε για αυτό.”

Ο Button, ο οποίος το 2009 κατέκτησε τον τίτλο με Brawn GP, ανέφερε οτι δεν είναι ένας από τους οδηγούς που ερίζουν για μια θέση στην Red Bull ή την Ferrari,

Νομίζω ότι η θέση στη Red Bull έχει κλείσει. Επίσης νομίζω ότι να είσαι οδηγός στη Ferrari είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε οδηγό στη Formula 1. Το να έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς για μια ομάδα όπως η Ferrari είναι πολύ συναρπαστικό, καθώς βλέπεις το μεγάλο πάθος που υπάρχει μέσα στην ομάδα, αλλά και την κουλτούρα της. Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω κάποιος που του αξίζει να πάρει το μονοθέσιο της.

Τέλος, για τον αγώνα του Spa-Francorchamps ο Βρετανός οδηγός δήλωσε:

Νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε σαν στόχο την μάχη για ένα βάθρο και δε βλέπω κανένα λόγο να μην το κάνουμε, θα πρέπει να πιέσουμε τον εαυτό μας. Πιστεύω ότι το χρειαζόμαστε και νομίζω ότι θα λειτουργήσουμε καλύτερα κάτω από πίεση και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω αυτό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...