Video: Ο Jay Leno δοκιμάζει πρώτος την McLaren P1

Σχετικά άρθρα

McLaren P1 (1)

Ο Jay Leno ήταν ο εκλεκτός που επέλεξε η McLaren ώστε να οδηγήσει πρώτος την P1 και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις που του άφησε το hypercar 918 ίππων. O Αμερικάνος παρουσιαστής βρέθηκε στην Αγγλία και στο McLaren Technology Centre, όπου οδήγησε την P1 στη πίστα του Top Gear, την οποία η McLaren τη χρησιμοποιεί ως πίστα ανάπτυξης.

O Leno αρχικά μίλησε με τον Alan Moster για την P1 και αφού είδε το πως κατασκευάζεται την πήρε για μια γρήγορη βόλτα με τον Chris Goodwin, τον επικεφαλή δοκιμαστή οδηγό της McLaren, να του λέει τα πάντα για το hypercar.

Μέσα στο σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε η είδηση πως η P1 σημείωσε χρόνο 7:04 στο Nurburgring, με τον Ron Dennis να μας είχε πει πως στη πίστα του Top Gear, η P1 θα γράψει χρόνο 10 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το 1:13,8 που πέτυχε η Pagani Huayra.

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Ο Leno έχει ήδη παραγγείλει μια P1.

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Johnny]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...