Alonso: Είστε όλοι ηλίθιοι [w/video]

Σχετικά άρθρα

fernando alonso

Ο Fernando Alonso πήρε την 5η θέση στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στη πίστα της Monza, αφού το σχέδιο της Ferrari δεν βγήκε. Οι Ιταλοί ήθελαν ο Massa να είναι ελαφρώς μπροστά από τον Alonso ώστε ο δεύτερος να επωφεληθεί από τις μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις έτσι ώστε να σημειώσει καλύτερο χρόνο από το 1:24.142 που πέτυχε. Τελικά ο Massa ήταν πολύ μακριά και έτσι ο Alonso δεν κατάφερε να σημειώσει καλύτερο χρόνο.

Και κάπου εκεί τα νεύρα του Ισπανού δεν άντεξαν λέγοντας στον ασύρματο στα Ιταλικά:

….Πραγματικά είστε όλοι ηλίθιοι…

Αργότερα στις δηλώσεις του on camera δεν έδειξε την αντίδραση του για το περιστατικό, αφού έκανε λόγο για σωστή στρατηγική από τη Ferrari. Μένει να δούμε τώρα αν και ποια θα είναι η αντίδραση της ίδιας της Ferrari για αυτό το ξέσπασμα του Alonso.

Στις σχετικές ειδήσεις οι αγωνοδίκες τιμώρησαν με πρόστιμο 10.000 ευρώ την επιλογή του Felipe Massa στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, εκεί όπου ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να κάνει μια προσομοίωση εκκίνησης στο τέλος του pit lane. O Massa στάθηκε άτυχος, αφού πέρασε τη γραμμή εξόδου μόλις 1 δευτερόλεπτα μετά από τότε που έσβησαν τα πράσινα φώτα.

Ποινή τριών θέσεων δόθηκε επίσης στον Andrian Sutil διότι έκλεισε το δρόμο στον Lewis Hamilton στο τέλος του Q2. Έτσι ο Γερμανός οδηγός θα εκκινήσει αύριο από τη 17η θέση.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...