Video: Ρώσοι, τώρα κάνοντας και άλματα

Σχετικά άρθρα

russia jump

Έχουμε δει άπειρα Ρωσικά βίντεο, αλλά ποτέ δεν βαριόμαστε να βλέπουμε τις οδηγικές τους ικανότητες. Όχι φυσικά για να πάρουμε μαθήματα καλής οδήγησης, διότι δεν το κατέχουν καθόλου.

Σε αυτό το βίντεο θα παρακολουθήσεις τα άλματα που κάνουν τα αυτοκίνητα καθώς περνάνε από ένα σημείο του δρόμου όπου είναι υπερυψωμένο. Το κακό οδικό δίκτυο λοιπόν, καθώς και η απουσία σήμανσης στα σωστά σημεία ώστε να είναι ορατά στους οδηγούς για να ελαττώσουν την ταχύτητά τους , είχε ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να χάνουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους για λίγα δευτερόλεπτα, αφού βρισκόταν στον αέρα.

Και τι εννοώ με αυτό που λέω; Οι οδηγοί έχοντας αναπτυγμένη ταχύτητα και μη βλέποντας τις πινακίδες, περνώντας από το σημείο που ο δρόμος είναι χαλασμένος, κάνουν άλμα. Σίγουρα μερικοί αιφνιδιάζονται και τρομάζουν και κάποιοι άλλοι το απολαμβάνουν. Απολαύστε το!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uWefdm7glZ0

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...