Έκθεση Φρανκφούρτης 2013: Μια ματιά στο περίπτερο της Mercedes-Benz

Σχετικά άρθρα

IMG_1755

Η Mercedes-Benz έχει ένα από τα εντυπωσιακότερα περίπτερα στη έκθεση της Φρανκφούρτης. Το περίπτερό της καλύπτει τρία επίπεδα, έχοντας έκταση 8.000 τ.μ, με την κεντρική σκηνή να αποτελείται από 1.200 τ.μ LED οθονών.

Εκεί είδαμε να κάνουν ντεμπούτο η GLA, η S-Class Coupe Concept, η S-Class, η S500 Hybrid Plug-in, η S500 Intelligent drive, η S63 AMG, η CLA 45 AMG Racing Series, η Mercedes E350 BlueTec 9G-Tronic και E200 NGD καθώς και η B-Class Electric Drive. Συνολικά περισσότερα από 70 αυτοκίνητα υπάρχουν στο περίπτερο της εταιρίας, ενώ παράλληλα εκθέτονται και τα αξεσουάρ της για όλα τα μοντέλα της.

Μπορείς να απολαύσει και εσύ όλες τις Mercedes που βρίσκονται στο περίπτερο της εταιρίας στη Φρανκφούρτη στη gallery 196 φωτογραφιών που ακολουθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...