Φήμες: Η Ferrari σχεδιάζει την απόκτηση Vettel;

Σχετικά άρθρα

Formula 1 Grand Prix, United Arab Emirates, Friday

Ο Γερμανός πρωταθλητής συναντήθηκε στο περιθώριο του αγώνα της Σιγκαπούρης, με τον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Scuderia, Stefano Domenicali και όπως ήταν λογικό, οι φήμες ξεκίνησαν και πάλι να οργιάζουν. Πιο συγκεκριμένα, η Γερμανική εφημερίδα Kolner Express ετοίμασε άρθρο με τον παραπάνω τίτλο, στο οποίο ανέφερε την συνάντηση Vettel – Domenicali, δίνοντας τροφή για σχόλια και σενάρια πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Alonso έχει τονίσει επανειλημμένα πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ferrari, αλλά σύμφωνα με άλλες φήμες, βρίσκεται σε επαφή και με άλλες ομάδες. Υπολογίζοντας και τις ηλικίες του οδηγικού διδύμου για το 2014, 33 ο Alonso – 35 ο Raikkonen, λογικό είναι η Scuderia να προσπαθεί να δημιουργήσει δεσμούς με νεότερους πρωτοκλασάτους οδηγούς και αυτή τη στιγμή, με τον Hamilton φρέσκο στην Mercedes, ο μοναδικός που μπορεί να μείνει σύντομα ελεύθερος, είναι ο Sebastian Vettel.

GP BRASILE F1/2012

Πριν λίγο καιρό, ο Mark Webber είχε δηλώσει στο Βρετανικό Sky, πως η λογική εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν ο “γάμος” μεταξύ Vettel – Ferrari, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον:

Αυτό που θα κάνουν (στη Ferrari) μετά (την αποχώρηση Kimi το 2015), προφανώς είναι να πάρουν τον Seb από τη Red Bull και να προχωρήσουν από εκεί.

Η επίσημη απάντηση της Ferrari στην Kolner Express, ήταν πως η συνάντηση δεν είχε προγραμματιστεί και απλά έτυχε να βρεθούν στο ίδιο μέρος οι δυο άνδρες, όπως γίνεται πολύ συχνά κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού τριημέρου. Μάλιστα ο Domenicali θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα γύρο από την ομάδα του και γύρω από τον Fernando Alonso, δήλωσε στην Ισπανική Marca:

Έχω διαβάσει ότι τόσοι πολλοί οδηγοί έρχονται εδώ, είναι φανταστικό!

Διάβασα μάλιστα ότι θα ερχόταν και ο Webber. Ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα σε όλα αυτές τις φήμες, κι έτσι κι εγώ δεν λέω τίποτα. Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού.

Για εμένα, (ο Fernado) είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας.

Η silly season μπορεί να τελείωσε, όμως η ομάδα της Ferrari και ειδικότερα ο Stefano Domenicali, πρέπει να συνηθίσουν στα συγκεκριμένα σενάρια και την πίεση των ΜΜΕ, με την ερχόμενη χρονιά να φαντάζει και να είναι ακόμα πιο δύσκολη, ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...