To Tesla Model S έχει διανύσει πάνω από 5 εκατ. χλμ χρησιμοποιώντας τους Supercharger φορτιστές

Σχετικά άρθρα

closeup

H Tesla έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό των χιλιομέτρων που έχουν διανύσει οι κάτοχοι των μοντέλων της, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει αποκλειστικά τους σταθμούς φόρτισης της εταιρίας, Superchargers, στον ακριβώς ένα χρόνο λειτουργίας τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Πάνω από 3,2 εκατ. μίλια (περίπου 5,1 εκατ. χλμ.) έχουν φορτιστεί στους Tesla Superchargers αντισταθμίζοντας περίπου 130.500 γαλόνια βενζίνης (περίπου 494.000 λίτρα).

Με τη σημερινή τιμή της βενζίνης στην Αμερική στα 3,472 δολάρια το γαλόνι, αυτό σημαίνει ότι εξοικονομήθηκαν 453.096 δολάρια, ή, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας στο Twitter, είναι περίπου σαν να χαρίζαμε πέντε αυτοκίνητα τους.

O CEO της Tesla, Elon Musk, έχει υποσχεθεί ότι μελλοντικά οι Superchargers θα λειτουργούν μόνο με ηλιακή ενέργεια και φυσικά θα φορτίζουν τα αυτοκίνητα τους δωρεάν και για πάντα.Ο ίδιος για να κάνει διαφήμιση στην εταιρία του αλλά και το διευρυμένο δίκτυο των φορτιστών έχει προγραμματίσει να διασχίσει τις Η.Π.Α., από ακτή σε ακτή σε ένα ταξίδι 6 ημερών στις οποίες θα καλύψει πάνω από 5.000 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας ένα Tesla Model S το οποίο θα φορτίζεται στο δίκτυο Superchargers που έχει ήδη στήσει και για να τονίσει και τον οικογενειακό χαρακτήρα του οχήματος, δεν θα κάνει το roadtrip μόνος του αλλά μαζί με τα πέντε παιδιά του.

[Πηγή: Tesla]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...