Θα έχει αναρρώσει ο Raikkonen μέχρι την Κορέα;

Σχετικά άρθρα

Mal_Raikkonen_21.03.13-Large

Ο Kimi Raikkonen πιστεύει ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την πλάτη του και θα τρέξει κανονικά στον αγώνα της Κορέας.

Ο Φιλανδός αγωνίστηκε στη Σιγκαπούρη το περασμένο Σαββατοκύριακο κανονικά, όμως το Σάββατο κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών είχε σοβαρούς πόνους. Ωστόσο την Κυριακή ο Raikkonen οδήγησε με αρκετούς πόνους, αλλά στο τέλος  ανταμείφθηκε με ένα ακόμη βάθρο, το  έβδομο για φέτος.

Θα πρέπει να δούμε (πως είναι η πλάτη μου).  Νομίζω θα είναι εντάξει στην Κορέα και  θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ακόμα  καλό  Σαββατοκύριακο εκεί. Δεν τον αισθανόμουν  πολύ  κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το Σάββατο ήταν πολύ άσχημα σχεδόν δεν μπορούσα να οδηγήσω, μεταξύ αυτού και ότι τερματίσαμε  στην τρίτη θέση, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευτυχείς. Ελπίζω να μπορέσουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα μέχρι τον επόμενο αγώνα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν κάποια προβλήματα με την πλάτη μου. Ξέρω ότι έχω κάποια δουλειά να κάνω στο τέλος του έτους, έτσι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε.

Ερωτηθείς αν ήταν το πιο επώδυνο Σαββατοκύριακο που είχε ποτέ, ο Kimi πρόσθεσε:

Είχα κάποιους πόνους το Σάββατο, αλλά σίγουρα έχουν υπάρξει και πιο επώδυνα Σαββατοκύριακα, όπου κάτι πάει στραβά, δεν είναι πάντα σωματικός ο πόνος, μπορεί να υπάρξει κάτι …που να μη σε αφήσει να τελειώσεις τον αγώνα, κάτι που είναι πιο επώδυνο. Αλλά τέτοια πράγματα συμβαίνουν μερικές φορές, όπως αυτό το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτά.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...