Video: Τραμ παρασύρει αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου χαζεύει δεξιά και αριστερά

Σχετικά άρθρα

tram

Πανζουρλισμός λέγεται αυτό που συμβαίνει στους δρόμους του Καζακστάν και συγκεκριμένα στην πόλη Αλμάτι και όχι σωστή οδήγηση.

Είναι η Ρωσία αυτή που έχει την ”χάρη” όσον αφορά τις οδηγικές ικανότητες των οδηγών της, αλλά και το Καζακστάν δεν πάει πίσω. Όπως θα παρατηρήσεις στο βίντεο που ακολουθεί, ένας αμέριμνος οδηγός κάνει του κεφαλιού του, μη λογαριάζοντας την κίνηση που υπήρχε, πόσο μάλλον το οτι καθόταν και χαιρετούσε τον έναν και τον άλλο, σταματώντας πάνω στις γραμμές του τραμ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο οδηγός του τραμ να μην σταματήσει και να τον χτυπήσει από την μεριά του συνοδηγού. Δεν γνωρίζουμε την συνέχεια, καθώς το βίντεο διακόπτεται. Θα μπορέσεις όμως να προσέξεις ότι ο οδηγός του τραμ κατεβαίνει κάτω να δει τι ακριβώς συνέβη.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...