Η Citroen θα βγάλει στην αγορά την έκδοση παραγωγής του DS Wild Rubis, ένα μικρό crossover και τον αντικαταστάτη του C6

Σχετικά άρθρα

numero-9-concept-live-in-paris-2012-1

O Pierre Monferrini, επικεφαλής του τμήματος C Line της Citroën, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά μοντέλα της Γαλλικής εταιρίας.

Ο Monferrini έκανε γνωστό πως η Citroen εργάζεται πάνω σε ένα μικρό crossover το οποίο θα τεθεί απέναντι από τα Peugeot 2008 και Renault Captur, με την έκδοση παραγωγής του DS Wild Rubis να μην είναι ακόμη γνωστό αν θα πωλείται στην Ευρώπη.

Οι Γάλλοι ετοιμάζουν επίσης τον αντικαταστάτη του C6 το οποίο θα πωλείται με τα σήματα της DS και θα δανείζεται στοιχεία από το Numero 9 Concept. Τέλος το νέο C5 θα βασίζεται και αυτό πάνω στο Cactus Concept, ενώ το C1 θα παρουσιαστεί σε έναν χρόνο από σήμερα, στην έκθεση του Παρισιού.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...