Video: Μια Ferrari 458 Speciale στο Fiorano

Σχετικά άρθρα

458 Speciale

Η Ferrari 458 Speciale παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης και η Ferrari έχει βάλει μια τέτοια μέσα στο Fiorano για μερικές ακόμη δοκιμές.

Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να ακούσει, η 458 Speciale έχει αποκτήσει νέα εξάτμιση η οποία παράγει έναν πιο μπάσο ήχο, θυμίζοντας αυτόν της αγωνιστικής 458 Challenge.

Να θυμίσω ότι ο V8 κινητήρας των 4,5 λίτρων της 458 Speciale είναι αναβαθμισμένος και αποδίδει 605 άλογα στις 9.000 σ.α.λ. και 540Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται, με ένα επίσης βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, διπλού συμπλέκτη, ενώ το βάρος της είναι μόλις 1.290 κιλών supercar -100 κιλά ελαφρύτερη από την 458 Italia. Επιταχύνει έως τα 100km/h σε 3 δευτερόλεπτα και να ολοκληρώνει έναν γύρο στο Fiorano σε μόλις 1 λεπτό και 23,5 δευτ.

Η 458 Speciale, τέλος, διαθέτει επίσης αεροδυναμικό bodykit ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ αεροδυναμικά παραγόμενης κάθετης δύναμης και drag, σπαρτιατικό εσωτερικό, φρένα επιδόσεων της Brembo και Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά. Αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτή μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Bonus! Δες και ένα video της 458 Challenge, στην Imola με οδηγό τον Eric Cheung.

http://www.youtube.com/watch?v=SKfxRiPBnLg

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr