Πόλη στην Αυστραλία δεν αφήνει το Top Gear να τραβήξει video με V8 Supercars λόγω θορύβου!

Σχετικά άρθρα

Craig+Lowndes+V8+Supercars+Sandown+500+U1_ZVpTFezox

Η Αυστραλία μπορεί να είναι μία εκπληκτική χώρα/ήπειρος αλλά είναι ένα μέρος όπου τα πάντα –και εννοώ τα πάντα- μπορούν να σε σκοτώσουν και μάλλον θα το κάνουν αν δεν είσαι προσεκτικός. Ωστόσο, από ότι φαίνεται είναι ένα μέρος που φροντίζουν πολύ τα αυτιά τους και προσπαθούν να τα προστατεύσουν με κάθε κόστος. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν άφησαν το Top Gear να κινηματογραφήσει ένα V8 Supercar μέσα σε μία πόλη.

Το πλάνο ήταν να ταξιδέψει ο Jeremy Clarkson στην Αυστραλία ώστε να δοκιμάσει ένα Holden V8 Supercar στο Driving Centre της εταιρίας στο Norwell. Το πρόβλημα όμως είναι πως εξαιτίας της νομοθεσίας που αφορά τα επίπεδα θορύβου, ένα V8 supercar δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στον δρόμο. Θα μου πείτε πως ο νόμος είναι νόμος και δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν αλλά ξέρουμε πολύ καλά τη δημοτικότητα της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο που σημαίνει πως θα ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δωρεάν διαφήμιση για την περιοχή.

Εν τέλει, το Top Gear άλλαξε τα σχέδιά του και μετέφερε τα γυρίσματα στο Warwick που περιγράφεται από τους ίδιους τους Αυστραλούς ως «ωραίο μέρος αλλά ούτε κατά διάνοια η τουριστική πρωτεύουσα της Αυστραλίας».

[Πηγή: Couriermail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...