Το Toyota Camry μπορεί να χάσει τη πρώτη θέση των πωλήσεων [w/video]

Σχετικά άρθρα

Toyota Camry 2012 - International Version

Μπορεί το Toyota Camry να κέρδισε εύκολα το τίτλο του best selling αυτοκινήτου στη κατηγορία του το 2012, για το τρέχον έτος τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν κάπως διαφορετικά. Μέχρι στιγμής να παραμένει το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι στιγμής και ο όγκος του να αυξάνεται από χρονιά σε χρονιά, το μερίδιο της αγοράς του όμως μειώνεται και αυτό εξαιτίας της αλματώδης αύξησης της τάξης του 20% της κατηγορίας του. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις των ανταγωνιστών του αυξάνονται περισσότερο σε σχέση με το Camry και έτσι τα Honda Accord , Nissan Altima και Ford Fusion να το πλησιάζουν, με το Altima στην πραγματικότητα να ξεπέρασε το Camry για 100 μονάδες το περασμένο Μάρτιο.

Τον Ιούλιο η Toyota έκανε σημαντικές προσφορές για το Camry έτσι ώστε να το διατηρήσει στην ηγετική του θέση αλλά και οι πωλήσεις των ανταγωνιστών του αυξήθηκαν περισσότερο από το ιαπωνικό αυτοκίνητο. Τον Αύγουστο η Ford διπλασίασε την παραγωγή του Fusion για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση του.

Στο βίντεο μπορείς να δεις τον πρόεδρο της Toyota Αμερικής, Jim Lentz, να τοποθετείται επί του θέματος αλλά και να αναλύει της μελλοντικές κινήσεις της εταιρίας, ώστε να συνεχίσουν αν είναι πρωτοπόροι.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...