Ελληνική ομάδα μηχανικών νικητές στο φετινό Audi Twin Cup

Σχετικά άρθρα

Audi Twin Cup 2013 (2)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Audi διοργάνωσε τον 9ο διεθνή διαγωνισμό γνώσεων και ικανοτήτων Audi Twin Cup 2013 και προσκάλεσε τις καλύτερες ομάδες τεχνικών του δικτύου των διανομέων της απ’ όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σ’ αυτόν.

Audi Twin Cup 2013 (3)

Στα πλαίσια του θεσμού Audi Twin Cup που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Audi, η ομάδα μηχανικών της Karenta – Θεσσαλονίκης, η οποία και είχε αναδειχθεί νικήτρια σε εθνικό επίπεδο, αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα Τεχνικού Τομέα παγκοσμίως.

Audi Twin Cup 2013 (1)

Συνολικά 73 ομάδες από 37 χώρες συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό με τις ομάδες που έλαβαν μέρος να απαρτίζονται από τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό των χωρών που εκπροσωπούν. Αυτοί καλέστηκαν να διαγωνιστούν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και αποδεικνύοντας στην επιτροπή τις ικανότητές τους πάνω σε τυπικές περιπτώσεις της καθημερινής τους δουλειάς.

[Πηγή: Kosmocar]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Ελλάδα Πρώτη στον κόσμο στον Τεχνικό Διαγωνισμό της Audi

  • Audi Twin Cup: Παγκόσμια Πρωτιά της Karenta -Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια του θεσμού Audi Twin Cup που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Audi AG, η Κοsmocar A.E. συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ομάδα της εταιρείας Karenta – Θεσσαλονίκης, η οποία και είχε αναδειχθεί νικήτρια σε εθνικό επίπεδο. Η τεχνική ομάδα αποτελούμενη από τρεις πιστοποιημένους τεχνικούς σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του εργοστασίου και με την αμέριστη υποστήριξη των δύο εκπαιδευτών τους αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα Τεχνικού Τομέα παγκοσμίως!

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η Audi AG διοργάνωσε τον 9ο διεθνή διαγωνισμό γνώσεων και ικανοτήτων Audi Twin Cup 2013 και προσκάλεσε τις καλύτερες ομάδες τεχνικών του δικτύου των διανομέων της απ’ όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σ’ αυτόν.
Οι ομάδες που έλαβαν μέρος απαρτίζονται από τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό των χωρών που εκπροσωπούν και καλούνται να διαγωνιστούν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και αποδεικνύοντας στην επιτροπή τις ικανότητές τους πάνω σε τυπικές περιπτώσεις της καθημερινής τους δουλειάς.

Την Πέμπτη λοιπόν, 19/09/2013, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας 73 συνολικά ομάδες από 37 χώρες για να διαγωνιστούν τις επόμενες δύο ημέρες και να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στον κόσμο τον οποίο τελικά απέσπασε η ομάδα της Karenta – Θεσσαλονίκης..

Για την Kosmocar η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει όλο το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που όχι απλά ικανοποιούν αλλά “ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας”.

Να σημειώσουμε ότι ο θεσμός του Audi Twin Cup έκανε την πρεμιέρα του το 1996 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service Audi απ’ όλο τον κόσμο.

Σημ: Στη φωτογραφία διακρίνεται η ελληνική ομάδα :

Καταφυγιώτης Αθανάσιος Προϊστάμενος After Sales

Αθανασόπουλος Χριστόδουλος Σύμβουλος Service

Αργυριάδης Βασίλης Σύμβουλος Service

Τσαβδάρης Μάρκος Τεχνικός

Μακρυγιάννης Κώστας Τεχνικός

Αζδαρίδης Γιώργος Τεχνικός

Μανούσος Κώστας Εκπαιδευτής Πωλήσεων & Υπεύθυνος Οργανωτικής Εκπαίδευσης

Κατσούνης Κώστας Τεχνικός Εκπαιδευτής Audi

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...