Θα φύγουμε από τη Formula 1, παραδέχεται η Βαλένθια

Σχετικά άρθρα

Valencia

Η Βαλένθια είναι μία “πίστα” που βρέθηκε στη Formula 1 για πρώτη φορά το 2008, και λίγοι ήταν εκείνοι που ήθελαν να βλέπουν αγώνες στους δρόμους τού λιμανιού. Οι περισσότεροι αγώνες εκεί ήταν αρκετά βαρετοί, ενώ φέτος δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα, κάτι για το οποίο κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Ούτε το 2014 θα είναι στο πρόγραμμα, και είναι πολύ πιθανό το 2012 να ήταν η τελευταία χρονιά που φιλοξένησε τα μονοθέσια της Formula 1.

Αυτό λέει σχεδόν ξεκάθαρα και ο υπεύθυνος του Grand Prix, Gonzalo Gobert.

Θα σταματήσουμε να φιλοξενούμε τα μονοθέσια. Το Circuit de Catalunya (στη Βαρκελώνη) δε θέλει να έχουμε εναλλαγή. Έτσι, δεν μπορείς να παντρευτείς αν ο ένας από τους δύο δε θέλει. Επίσης, δεν προβλέπεται να μετακινηθεί ο αγώνας στο Ricardo Tormo.

Σύμφωνα με τον Gobert, η πίστα θέλει τώρα να γλιτώσει τα πρόστιμα από τη διακοπή του συμβολαίου, και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το αφεντικό τής Formula 1, Bernie Ecclestone.

[Πηγή: EFE]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...