Video: Το Nissan GT-R Nismo επιχείρησε το πρωί να κάνει ρεκόρ στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

nissan-gt-r-nismo-at-nurburgring-spy-photos-9

Το σημερινό πρωινό δεν ήταν σαν όλα τα άλλα για την Nissan, αφού νοίκιασε αποκλειστικά όλη τη πίστα του Nürburgring Nordschleife ώστε να σημειώσει χρόνο με το πολυαναμενόμενο GT-R Nismo που θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Τόκιο. Η απόλυτη εργοστασιακή έκδοση του τωρινού GT-R φημολογείται πως θα αποδίδει 600+ άλογα, επιτρέποντάς του να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα!

Οι συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στο Nürburg ιδανικές. Στεγνό οδόστρωμα και θερμοκρασία περιβάλλοντος 11 βαθμοί Κελσίου, θα βοήθησαν ώστε ο οδηγός της Nissan να γράψει έναν πολύ γρήγορο γύρο. Πόσο γρήγορο; Κανείς δεν ξέρει ακόμη, αλλά θεωρείται δεδομένο κάτω από το 7:18.

Σίγουρα το GT-R Nismo με τίποτα δεν μπορεί να φτάσει το 6:57 της Porsche 918 Spyder, αλλά δεν πιστεύω πως η Nissan έχει βάλει ως στόχο αυτόν τον χρόνο. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη. Αν το GT-R Nismo σημείωσε σήμερα έναν αξιόλογο χρόνο, τότε να είσαι σίγουρος πως θα το μάθουμε, προτού το ανακοινώσει επίσημα η Nissan.

[Πηγή: Bridgetogantry | Thanks for the tip, Δημήτρη]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...