Το Nissan GT-R Nismo θα κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα!

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R NISMO GT3

Αν ισχύουν οι τελευταίες φήμες, τότε η Nissan ετοιμάζει ένα “θαύμα”, αφού το GT-R Nismo, φημολογείται πως θα είναι ικανό να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα! Αυτό επικαλείται πως του δήλωσε ένας άνθρωπος της Nissan, το Αγγλικό Auto Express, στο περιθώριο της φετινού Goodwood Festival of Speed.

Το ταχύτερο GT-R που θα κατασκευαστεί ποτέ από το εργοστάσιο της Nissan, θα φορά τον V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 570 άλογα. Θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Τόκιο τον προσεχή Νοέμβριο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Το Nissan GT-R Nismo θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering, με έναν μηχανικό της Williams να αναφέρει πως θα εκπλαγούμε με το πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμη στο GT-R.

Η πολύ γρήγορη έκδοση του GT-R, εκτός των παραπάνω θα διαθέτει νέα ανάρτηση και νέο bodykit, το οποίο θα προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στις στροφές. Θα βασίζεται πάνω στο MY2014 GT-R, και θα διαθέτει αλλαγές στο εσωτερικό έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το “απλό” μοντέλο. Στο Nürburgring η Nismo έκδοση του GT-R θα είναι ικανό να σημειώσει χρόνο ταχύτερο από 7:18.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα