Υπάρχουν περισσότερα από 800.000 ονόματα αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

bmw car names

Αν θεωρείς εύκολο το πως μια αυτοκινητοβιομηχανία επιλέγει ονόματα για τα αυτοκίνητα της, τότε πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως σήμερα έχουν κατοχυρωθεί περισσότερα από 800.000 ονόματα αυτοκινήτων, την ώρα που το 1985, υπήρχαν κατοχυρωμένα “μόλις” 75.000.

Τα ονόματα που επιλέγουν οι εταιρίες είτε είναι κάποιες λέξεις είτε είναι αλφαριθμητικά, με τη δεύτερη επιλογή να είναι και η πιο λογική. Η Infiniti για παράδειγμα, είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα, αφού αποφάσισε να αλλάξει τα ονόματα των μοντέλων της από γράμματα, σε αλφαριθμητικά.

Οι εταιρίες εκτός του ότι κοιτούν να ονομάσουν τα μοντέλα τους με κάποιο εύκολο όνομα, κοιτούν επιπλέον το όνομα αυτό να είναι κατάλληλο για όλες τις αγορές του κόσμου, αφού η παγκοσμιοποίηση των μοντέλων κάνουν ονόματα όπως το Renault Koleos να μην ακούγεται τόσο ευχάριστα στα αυτιά των Ελλήνων για παράδειγμα.

Αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά στο άρθρο της πηγής ώστε να μάθει περισσότερα για τα ονόματα που επιλέγουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...