Alonso: Ο Massa δεν είναι πιο αργός απο τον Kimi και ο Vettel θα δούμε πόσο καλός είναι αργότερα στην καριέρα του

Σχετικά άρθρα

2013 Singapore Grand Prix - Sunday

Οι μάχες μεταξύ Alonso και Raikkonen το 2014 θα είναι σίγουρα συναρπαστικές και θεαματικές. Ο Alonso φαίνεται να ξεκινάει λίγο πιο νωρίς τις μάχες του με τον Raikonen, καθώς σε συνέντευξη που έδωσε, ναι μεν αναφέρει ότι μαζί με τον Kimi Raikkonen θα κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα το 2014, αλλά πιστεύει ότι ο Felipe Massa δεν είναι πιο αργός από τον Kimi Raikkonen.

Οι δηλώσεις του Alonso:

Για το επόμενο έτος μαζί με τον Kimi νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για τη Ferrari. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν. Αλλά όσο αφορά την ταχύτητα, νομίζω ότι ο Felipe δεν είναι καθόλου πιο αργός, όταν αγωνίζονταν μαζί με τον Felipe ήταν τόσο γρήγορος όσο και ο Kimi, οπότε αν έχουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο θα απολαύσουμε τη σεζόν και θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα. Νομίζω αν δεν έχουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο θα είναι τα πράγματα παρόμοια με αυτή τη σεζόν.

Στη συνέχεια ο Ισπανός οδηγός έριξε τα βέλη του και στον Sebastian Vettel δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Φτάνει στην τελειότητα, όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε και πρωταθλήματα επίσης. Είναι αλήθεια ότι είχε ένα πλεονέκτημα σχετικά με την απόδοση του μονοθεσίου όλα αυτά τα χρόνια, όμως θα δούμε πόσο καλός είναι αργότερα στην καριέρα του, επειδή αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος από τον καθένα και κερδίζει όλα τα πρωταθλήματα. Επίσης είχαμε δει και τον Hamilton τον πρώτο χρόνο που παραλίγο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, στο δεύτερο χρόνο του το κατέκτησε. Στη συνέχεια, όμως δεν κέρδισε κάτι. Μερικές φορές έχεις το μονοθέσιο να το κάνεις, μερικές φορές όχι. Προς το παρόν η Red Bull και ο Vettel είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός και πολύ καλύτερος από εμάς.

[Πηγή: AFP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr