Promo Video: Renault Megane Facelift 2014

Σχετικά άρθρα

megane

Στη Φρανκφούρτη η Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Megane και τώρα βρίσκεται στον αέρα του YouTube το πρώτο promo video του. Η ανανεωμένη γενιά του Megane συμβαδίζει με την τελευταία σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας.

Η ανανέωση έγινε και στις 4 εκδόσεις του Megane (Hatchback, Coupe, Estate, RS), με κύριο γνώρισμα να είναι ο νέος μπροστά προφυλακτήρας, η νέα γρίλια, το νέο καπό καθώς και τα νέα φωτιστικά σώματα, με τα Mégane R.S. και Mégane GT να διαθέτουν σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και μαύρα γυαλιστερά φρυδάκια.

Στο εσωτερικό υπάρχει νέος διακόπτης στη κεντρική κονσόλα για τον χειρισμό του Renault R-Link, νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, νέες επενδύσεις, με την έκδοση Bose να αποκτά μαύρα γυαλιστέρα διακοσμητικά και ζάντες 17″.

Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Megane θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014. Θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Renault που θα εξοπλίζεται με τον νέο TCe κινητήρα 130 ίππων που θα συνδυάζεται με ένα EDC αυτόματο κιβώτιο.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...