Video: Αγριογούρουνο επιτίθεται σε αυτοκίνητα και ανθρώπους στη Ρωσία

Σχετικά άρθρα

Wild boar

Και τι δεν έχουμε δει να διαδραματίζεται στους δρόμους της Ρωσίας μέχρι τώρα. Αυτή τη φορά όμως θα σου δείξω κάτι τελείως διαφορετικό.

Ένα μεγάλο αγριογούρουνο εμφανίστηκε στους δρόμους μίας ρωσικής πόλης και άρχισε να επιτίθεται στα αυτοκίνητα και στους ανθρώπους. Όπως θα παρατηρήσεις, στην αρχή του βίντεο επιτίθεται σε έναν άντρα τον οποίο καταφέρνει να ρίξει κάτω. Με δυσκολία κάποιος προσπαθεί να το χτυπήσει ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου με δύναμη, αλλά αυτό δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

Έτσι κάποιος άλλος, παίρνει έναν νεροχύτη που βρήκε κάτω (το πως βρέθηκε εκεί ο νεροχύτης δεν ξέρουμε) και άρχισε να χτυπάει το αγριογούρουνο στο κεφάλι. Μετά από πολλές προσπάθειες και κυνηγώντας τον έναν και τον άλλο, ο άντρας με τον νεροχύτη κατάφερε να χτυπήσει το ζώο στο κεφάλι και αυτό να πέσει κάτω. Κατευθείαν ο οδηγός με την κάμερα στο ταμπλό του πάτησε το ζώο και έτσι μάλλον ξεψύχησε.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ldz7928_mJg

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...