Video: Αυτό είναι το trailer του νέου παιχνιδιού των Angry Birds Go!

Σχετικά άρθρα

Angry Birds Go

Και ποιος από εμάς δεν έχει παίξει στο κινητό του το γνωστό παιχνίδι Angry Birds. Το Angry Birds Go! είναι το νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου από τους προγραμματιστές της Rovio και έχει να κάνει με ένα νέο στυλ παιχνιδιού αγώνων καρτ.

Το trailer μας δείχνει πως είναι το παιχνίδι και κυρίως το τι είναι. Δηλαδή αγώνες με αυτοκινητάκια που ξεκινάν από μια σφεντόνα, με τα πουλιά στη θέση του οδηγού. Κάθε χαρακτήρας έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα στη χρήση του, ενώ είναι επίσης δυνατό να αναβαθμίσεις τα αυτοκινητάκια ώστε να αυξήσεις την επιτάχυνσή τους, την τελική τους ταχύτητα, την πρόσφυση και άλλες ειδικές δεξιότητες.

Το βίντεο έχει μόλις μία μέρα που ανέβηκε στο Youtube και έχει λάβει ήδη πάνω από ένα 1,8 εκατ. views. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android από τις 11 Δεκεμβρίου.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...