Video: Δες πόσο εύκολα ανοίγει ο αερόσακος ενός Hyundai Matrix

Σχετικά άρθρα

matrix

Όλοι γνωρίζουμε την ιδιότητα ενός αερόσακου και του ότι μπορεί να σώσει ζωές αν συνδυάζεται κυρίως με ζώνη ασφαλείας. Στο βίντεο που ακολουθεί πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο αερόσακος ενός Hyundai Matrix.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στη Μολδαβία, με τον οδηγό του Hyundai να συνομιλεί με μία γυναίκα σταματημένος σε έναν χωματόδρομο. Όταν ο άντρας αποφασίζει να φύγει, για κακή του τύχη σε λίγα μόλις μέτρα χτυπάει σε ένα υπερυψωμένο φρεάτιο το οποίο προεξείχε. Το χτύπημα μπορεί να μην ήταν τόσο δυνατό, αλλά ο αερόσακος του Hyundai άνοιξε.

Ο άντρας τρομαγμένος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ευτυχώς όχι τραυματισμένος, για να ελέγξει το τι έγινε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη, για να πληρώσει την ζημιά που του προκάλεσε ο αερόσακος, γιατί το να φτιαχτεί ο δρόμος δύσκολο.  Δυστυχώς τέτοια περιστατικά μπορούμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα να συναντήσουμε, αφού οι δρόμοι μας είναι γεμάτο λακκούβες.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rshc8Cctlqk

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...