Teaser Video: BMW 2-Series Coupe

Σχετικά άρθρα

2-series teaser

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η BMW θα μας παρουσιάσει επίσημα την Σειρά 2 Coupe και για να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τότε, έδωσε το πρώτο teaser video της.

Ο αντικαταστάτης των 1-Series Coupe και Convertible, των οποίων η παραγωγή έχει σταματήσει, θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles. Θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Νοέμβριο και στην αγορά θα βγει τον Μάρτιο του 2014.

Θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την Σειρά 4, αλλά λίγο μεγαλύτερη από την τωρινή γενιά της Σειράς 1 Coupe. Η BMW έχει δηλώσει ότι θα είναι πιο σπορ από την 1-Series Coupe και μηχανικά αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις 220i, 220d και M235i.

Η standard 2-άρα 220i, εφοδιάζεται με τον δίλιτρο τετρακύλινδρο που αποδίδει 181 άλογα και 270Nm ροπής. Φτάνει τα 100km/h από στάση σε 7 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι τα 235km/h.

Η 220d, έχει τον δίλιτρο turbo diesel κάτω από το καπό να παράγει 181 άλογα και 380Nm ροπής. Χάρη σε αυτόν, ολοκληρώνει την επιτάχυνση στα 100km/h σε 7,1 δευτερόλεπτα –με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων- και η τελική της διαμορφώνεται στα 235km/h.

Σε ότι αφορά την γρήγορη M235i, εξοπλίζεται με τον ίδιο τρίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο σε σειρά που φοράει και η M135i. Ωστόσο στη 2-Series είναι οριακά ισχυρότερος αποδίδοντας 321 άλογα και 450Nm. Η αυτόματη 2-άρα επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα –όντας ταχύτερη από την M135i- ενώ η χειροκίνητη είναι 0,2 δευτερόλεπτα πιο αργή.

Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive στον επιπλέον εξοπλισμό.

Αργότερα θα προστεθούν οι εκδόσεις 218d, 225d, 218i, 225i, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η M2 με την τελευταία να κοστίζει κοντά στις 52.900 ευρώ στην Αγγλία.

Εκτός από coupe, η 2-Series θα είναι διαθέσιμη σε cabrio και σε Gran Coupe έκδοση.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T8BdivtdT5M

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...