Η ναυαρχίδα της Infiniti μπορεί να βασίζεται πάνω σε πισωκίνητη πλατφόρμα της Mercedes

Σχετικά άρθρα

Infiniti four-door coupe artist rendering

Ο Executive Vice President της Nissan, Andy Palmer, μιλώντας στο Automotive News, αποκάλυψε μερικές ακόμα πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα της Infiniti.

Δεν θα κάνουμε μία Mercedes S-Class ή ένα τέτοιου είδους αυτοκίνητο. Το είχαμε αυτό στο παρελθόν. Θέλουμε μία ναυαρχίδα που να είναι ελκυστική και διαφορετική.

Ο Palmer υπαινίσσεται πως η Infiniti ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο τύπου Porsche Panamera, δηλαδή ένα τετράθυρο coupe και όχι το «κλασικό» μεγάλο, υπερπολυτελές sedan. Μία προοπτική και μάλλον η πιθανότερη έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι η Infiniti να ετοιμάζει και να προσαρμόζει το Essence concept ώστε να δέχεται τις δύο επιπλέον πίσω πόρτες και να έχει ευρύχωρη καμπίνα. Αυτό, πιθανώς να βασίζεται σε μία πισωκίνητη πλατφόρμα της Mercedes-Benz αλλά τίποτε δεν είναι επίσημο ακόμα.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί το 2017, ενδεχομένως να ονομαστεί Q100 και ίσως να πλαισιωθεί από την έκδοση παραγωγής του Emerg-E Concept.

[Πηγή: Automotive News | Rendering Photo: Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...