Το νέο Opel Astra θα παρουσιαστεί το 2015 και θα έχει επιρροές από το Monza concept

Σχετικά άρθρα

img_2132

Τελευταίες φήμες λένε ότι το νέο Opel Astra θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή το 2015 και θα διαθέτει πολλές στιλιστικές λεπτομέρειες από το εντυπωσιακό Monza concept, που είδαμε Φρανκφούρτη.

Η νέα γενιά του Astra, αναμένετε να φορά την καινούρια μάσκα της Opel ενώ τα φωτιστικά θα είναι πιθανώς πιο γωνιώδες. O νέος προφυλακτήρας θα διαθέτει αρκετά μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ώστε να κάνει το αυτοκίνητο πιο επιθετικό.

Θα είναι η πρώτη φορά που το Astra θα κατασκευάζεται εκτός Rüsselsheim στη Γερμανία καθώς η παραγωγή του θα μεταφερθεί στο εργοστάσιο στο πόλη Gliwice της Πολωνία καθώς και στο Ellesmere Port στην Αγγλία.

Η Opel και η Vauxhall θα επενδύσουν €300.000.000 σε αυτά τα δύο εργοστάσια, που θα δημιουργήσουν πάνω από 700 θέσεις εργασίες στην Αγγλία, κάνοντας το να απασχολεί συνολικά 2.800 εργαζόμενους.

Μηχανικά, θα εξοπλίζεται με τον νέο 3-κύλινδρο 1000άρη SIDI κινητήρα, απόδοσης 114 ίππων, καθώς και τον 1600άρη SIDI και 1600άρη πετρελαιοκινητήρα που θα συνδυάζονται με νέα συστήματα μετάδοσης.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα εφοδιάζεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink, που θα υποστηρίζει ένα μεγάλο ευρέως εφαρμογών για smartphone.

[Πηγή: Αuto Εxpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...