Video: Οι λάτρεις των Citroen DS έχουν έναν παραπάνω λόγο να δούνε τη νέα ταινία X-Men: Days of Future Past

Σχετικά άρθρα

x-men citroen ds

Η 20th Century Fox έδωσε το επίσημο trailer της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας των X-Men, της  X-Men: Days of Future Past και σε μια σκηνή του trailer βλέπουμε πως στη ταινία υπάρχουν πολλές παλιές Citroen DS.

Το σενάριο της έβδομης ταινίας της σειράς εκτυλίσσεται σε διαφορετικούς χρόνους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον σκηνοθέτη της Μπράιαν Σίνγκερ και στους σεναριογράφους Σάιμον Κίνμπεργκ και Μάθιου Βον να συγκεντρώσουν όλη την ομάδα των μεταλλαγμένων από διαφορετικά φιλμ.

Έτσι, πέρα από ότι ο Καθηγητής Χ και ο Μαγκνίτο εμφανίζονται και στις δύο ηλικιακές εκδοχές, στο X-Men: Days Of Future Past επανέρχονται οι γερόλυκοι Χιου Τζάκμαν, Άννα Πάκουιν, Χάλι Μπέρι, Έλεν Πέιτζ, Ίαν ΜακΚέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ, οι οποίοι συναντιούνται στην οθόνη με τα φυντάνια του First Class, δηλαδή με τους Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόουζ Μπερν και Νίκολας Χουλτ. Αν προσθέσεις και αφίξεις όπως αυτή του Γάλλου Ομάρ Σι (“Άθικτοι”) μπορείς να καταλάβεις ότι το καινούργιο “X-Men” υπόσχεται τουλάχιστον διπλή σουπερηρωική απόλαυση.

Η επιστροφή του Μπράιαν Σίνγκερ στο τιμόνι της μεταλλαγμένης παραγωγής έχει φέρει πέρα από μεγάλες εμπορικές φιλοδοξίες και μια σκοτεινή αύρα στην σειρά, η οποία είναι εμφανέστατη στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Το X-Men: Days Of Future Past αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Μαΐου.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα