Ο Webber έφτασε μια ανάσα από τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Abu Dhabi - Previews

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα της αποχώρησής του από τη Formula 1, ο Αυστραλός αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες από το παρελθόν. Αυτή τη φορά, ο Webber παραδέχεται πως έφτασε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στη Ferrari, για τη σεζόν του 2013 αλλά και του 2014! Η συμφωνία τελικά χάλασε και ο ίδιος προτίμησε την επιλογή της Red Bull και έπειτα αυτή της Porsche και του Le Mans.

Έφτασα πολύ κοντά (στη Ferrari). Τόσο κοντά, που έπρεπε να πάρω το τηλέφωνο στο χέρι μου και να καλέσω τον Dietrich Mateschitz.

Δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τη Ferrari, αλλιώς θα καθόμουν τώρα στο αυτοκίνητο του Felipe Massa, αλλά και το 2014.

Είχα θέσει στον εαυτό μου μια προθεσμία και την Πέμπτη πριν από τον Καναδά, πέρυσι, πήρα την απόφαση να μείνω για άλλον ένα χρόνο με την Red Bull.

Ο Webber προχώρησε και σε έναν πρώτο απολογισμό της καριέρας του, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τα όσα πέτυχε αυτά τα χρόνια, ενώ μίλησε και για τον team mate του, Sebastian Vettel.

Δεν ήταν γραφτό να γίνει (το πρωτάθλημα), αλλά ήταν μια περήφανη και έντιμη καριέρα.

Βλέπω τον εαυτό μου στο ίδιο επίπεδο με τους μια φορά πρωταθλητές. Θα μπορούσα να γίνω πολλές φορές πρωταθλητής; Η απάντηση είναι προφανώς όχι.

Όσο για το Vettel, δήλωσε:

Ο Seb είναι εξαιρετικός και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ αυτό. Κατά κάποιο τρόπο νιώθω σαν τον Gerhard Berger με τον Ayrton Senna. Ο Gerhard ήταν επίσης ένας πολύ καλός οδηγός, αλλά όχι τόσο καλός για να κατακτήσει τον τίτλο.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...