Όλα καλά με την υγεία τού Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Ο Fernando Alonso αναγκάστηκε να επισκεφθεί το τοπικό νοσοκομείο μετά από το Grand Prix στο Abu Dhabi, λόγω ένδειξης του αισθητήρα G-δυνάμεων στα 28G! Ο οδηγός τής Ferrari είχε πόνους στην πλάτη, έτσι έγινε αναγκαία η εξέταση από τους γιατρούς, έστω κι αν δεν είναι κάτι σοβαρό. Ευτυχώς, τα πράγματα είναι καλά, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι όλα καλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον 32χρονο.

Επίσης, σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, η ένδειξη των 28G δεν ήταν σωστή, καθώς ο αισθητήρας ήταν τοποθετημένος λάθος από τη Ferrari. Έτσι, στην πραγματικότητα, ο “El Nano” δέχθηκε αρκετά μικρότερη δύναμη, αλλά οι πόνοι στην πλάτη έκαναν τους ανθρώπους της Ferrari να σπεύσουν στο νοσοκομείο.

Φυσικά, ο Alonso θα πάρει κανονικά μέρος στο επόμενο Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για τις 15-17 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Austin τού Texas.

[Πηγή: Auto Motor und Sport | Photo: Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...