Ο Raikkonen ήδη μετανιώνει που επιστρέφει στη Ferrari, σύμφωνα με τον Christian Danner

Σχετικά άρθρα

Christian Danner

Ο Christian Danner, πρώην οδηγός Formula 1 και νυν σχολιαστής στο Γερμανικό κανάλι RTL, δήλωσε πως ο Raikkonen δεν θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένος με την επιστροφή του στην Ιταλική ομάδα. Οι λόγοι που ο Danner πιστεύει κάτι τέτοιο είναι τόσο αγωνιστικοί, όσο και εξωαγωνιστικοί. Με τη Ferrari να παραπαίει στους τελευταίους αγώνες, αλλά και τη σχέση του Kimi με τα πάρτι να είναι γνωστή, ο Γερμανός ανέφερε στην συνέντευξή του:

Ο Kimi είναι ήδη ενοχλημένος που ο μάνατζέρ του τον έστειλε στην Ferrari. Βλέπει ότι το μέγιστο για το οποίο παλεύει ο Alonso, είναι ο χρυσός ανανάς (δεύτερη θέση) και μάλιστα όντας πολύ μακρυά από τη νίκη.

Ποιο είναι κακό όταν σκέφτεται την Ιταλία; Ξέρει ότι σύντομα θα πρέπει να οργανωθεί, δεδομένου ότι ο καθένας θα θέλει κάτι από αυτόν. Αυτή τη στιγμή, η Lotus του δίνει μεγάλη ελευθερία και σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο και τον μεταχειρίστηκε καλά, ακόμα κι αν διασκέδαζε για πάρα πολύ καιρό.

Τι νομίζεται πως θα λέει ο πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo, όταν ο Kimi θα βρίσκεται για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ένα πάρτι;

Το άγχος αυξάνεται και επειδή είναι έξυπνος, είναι ήδη ενοχλημένος από αυτό.

Ο Danner μιλάει σαν να γνωρίζει πολύ καλά τον Raikkonen, ενώ ο Φινλανδός σίγουρα δεν θα απαντήσει σε τέτοιου είδους σχόλια. Με την Lotus να μην τον έχει πληρώσει όλη την χρονιά, την συμφωνία με την Quantum να καθυστερεί χαρακτηριστικά και το 2014 να είναι πρωτάθλημα κινητήρων, προς ώρας η μετακίνηση του Raikkonen στη Ferrari φαντάζει ως η σωστή επιλογή.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα