Rosberg: Μπορούμε να τερματίσουμε την κυριαρχία τής Red Bull το 2014

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Πριν από δύο μέρες, ο Πρόεδρος της Mercedes GP, Ross Brawn, εξήγησε τους λόγους για οποίους φοβάται ότι η Red Bull θα συνεχίσει την κυριαρχία της και το 2014. Τώρα, όμως, ο Nico Rosberg υποστηρίζει πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία των “Κόκκινων Ταύρων” τη νέα σεζόν, μιας και οι κανονισμοί είναι πολύ αλλαγμένοι και τα μονοθέσια θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με φέτος, κάτι που αναγκάζει τις ομάδες να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό από την αρχή, και ότι να “πατήσουν” πάνω στα υπάρχοντα μονοθέσια.

Ο Γερμανός πιστεύει, επίσης, ότι η Red Bull τόσο πολύ εξωφρενικά πιο γρήγορη από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά ας δούμε τι είπε αναλυτικά:

Λοιπόν, δε νομίζω ότι είναι δύο δευτερόλεπτα (στον γύρο) πιο γρήγορες. Πιστεύω ότι είναι λιγότερο απ’ αυτό.Εντάξει, μπορεί κάποιες φορές να είναι έτσι, αλλά δεν ανησυχώ, διότι, την επόμενη σεζόν, όλοι έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία και μπορούν να ξεκινήσουν όλα από το μηδέν. Όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν.

Ο 28χρονος είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει πολλή καλή δουλειά, ειδικά αν κοιτάξουμε τη φετινή σεζόν.

Νωρίτερα φέτος, χωρίς τις αλλαγές στους κανονισμούς, είχαμε μερικές φορές το ταχύτερο μονοθέσιο. Κάναμε μια καταπληκτική δουλειά τον περασμένο χειμώνα, και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Εντάξει, φέτος, είχαμε κάποιες αδυναμίες, αλλά έχουμε πάρει το μάθημά μας. Είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή σεζόν.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr