Στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην καρδιά ο Nelson Piquet

Σχετικά άρθρα

Nelson Piquet

Με μια περιπέτεια της υγείας του βρίσκεται αντιμέτωπος ο Nelson Piquet. Ο πρώην τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία, βρίσκεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά του. Ο Βραζιλιάνος είχε αποκαλύψει, το 2011, ότι υπήρχε πρόβλημα στη στεφανιαία αρτηρία του κι έκανε θεραπεία, για να περιορίσει το πρόβλημα αυτό.

Ωστόσο, η καρδιά του δεν παρουσίασε τη βελτίωση που ήθελαν, με αποτέλεσμα να μεταβαίνει στο νοσοκομείο Albert Einstein, στο Σάο Πάολο, με την επέμβαση να πραγματοποιείται την τρίτη το βράδυ, με τους ειδικούς γιατρούς να επικεντρώνονται στην απόφραξη αρτηρίας.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως ο 61χρονος απολαμβάνει τη φροντίδα τους, με τους εκπροσώπους του ν’ αρνούνται, επίσης, να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα.

[Πηγή: AFP | Photo Copyrights: Renault]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr