Teaser Video: Jaguar F-Type Coupe

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type Coupe teaser

Μετά τις δύο teaser φωτογραφίες της Jaguar F-Type Coupe, η βρετανική εταιρία συνεχίζει με το πρώτο video του νέου της δημιουργήματος, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles και στη συνέχεια, μερικές ώρες αργότερα στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του C-X16 concept, και θα υιοθετεί τις σχεδιαστικές γραμμές της ανοιχτής έκδοσης. Έτσι, θα διαθέτει αισθησιακές καμπύλες και μυώδη πίσω μέρος, ενώ από την παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε ότι θα εξοπλίζεται και με πανοραμική γυάλινη οροφή.

Θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από τα μέσα του 2014 και θα κοστίζει ακριβότερα από την ανοικτή F-Type, αλλά μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στην ανοιχτή έκδοση.

Έτσι αναμένουμε να φορά τον κομπρεσοράτο 3,0-λιτρο V6 που αποδίδει 340 και 380 άλογα αντίστοιχα για την F-Type και F-Type S ενώ η δυνατή F-Type V8 S θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων απόδοσης 495 ίππων με 625 Nm ροπής. Οι φήμες μιλούν και για μια RS έκδοση με 700 άλογα.

http://www.youtube.com/watch?v=aTiKRCIAOxI

[Πηγή: Jaguar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...