Rendering: Jaguar F-Type R-S [w/video]

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type R-S (2)

Στο Goodwood η Jaguar παρουσιάζει αυτές τις ημέρες το  Project 7 Concept με τον Theophilus Chin να μην χάνει χρόνο και να ετοιμάζει δύο rendering φωτογραφίες της R-S έκδοσης της F-Type. Ο Μαλαίσιος δανείστηκε στοιχεία από το πρωτότυπο που βρίσκεται στο Goodwood, με την Jaguar να ετοιμάζει την γρήγορη σκληροπυρηνική έκδοση της F-Type, η οποία θα παρουσιαστεί το 2016 και θα αποδίδει κοντά στα 700 άλογα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 320 χλμ/ώρα.

Jaguar F-Type R-S (1)

Θα δανείζεται τον κινητήρα της C-X75, και έτσι πρέπει να περιμένουμε πως θα φορά τον 1.600αρη turbo/κομπρεσοράτο κινητήρα της Williams, ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες.

Bonus! Δες ένα video που ετοίμασε το  Edmunds και μας δείχνει το πως μέσα σε 52 χρόνια πέρασε από την θρυλική και πανέμορφη E-Type, στην F-Type, το νέο της αυτοκίνητο το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ιστορία.

[Πηγή: Theophilus Chin, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...