Συνεδρίες με ψυχολόγο το μυστικό όπλο του Grosjean;

Σχετικά άρθρα

_MG_0402

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Γάλλο και παραλίγο να είναι και η τελευταία του στη Formula 1. Η ομάδα της Lotus έδειχνε να χάνει την υπομονή της μαζί του, αφού τα ατυχήματα ήταν πολλά και επαναλαμβανόμενα. Τρακάρισμα με το Maldonado στη Μελβούρνη, με το Schumacher στη Μαλαισία και το Μονακό, η τρελή εκκίνηση στο Spa, με τον Perez στο Abu Dhabi και το κερασάκι στην τούρτα, το λάθος στο φινάλε στη Βραζιλία.

Όλα αυτά, πέρα από προσωνύμια όπως “Crash-jean” και “first-lap-nutcase”, του στέρησαν τη συμμετοχή από το grand prix της Monza, ενώ παραλίγο να τον οδηγήσουν πίσω στην παλιά του δουλειά στις τράπεζες. Φέτος όμως ο Romain έχει βελτιωθεί αισθητά, ελέγχοντας την οδηγήσή του και μένοντας μακριά από προβλήματα και επαφές. Σε αυτό βοήθησε η πρόσληψη ψυχολόγου το 2012, με τον οποίο συνεχίζονται οι συνεδρίες και φέτος.

Μου αρέσει πραγματικά! Συνεχίζω τη θεραπεία γιατί με κάνει καλύτερο άνθρωπο στην καθημερινή μου ζωή, κάτι που σίγουρα αντανακλάται και στα paddock.

Ο Γάλλος τον περασμένο Ιούλιο έγινε πατέρας, κάτι που σύμφωνα με το αφεντικό του, Eric Boullier, ανέβασε την αυτοπεποίθηση του Romain. Μάλιστα ο Boullirer κατατάσσει τον οδηγό του στους 4 καλύτερους του grid, με αρκετή δόση υπερβολής να προσθέσω εγώ.

Πάντα ξέραμε ότι ο Romain είναι γρήγορος και μερικές φορές πολύ γρήγορος για το αυτοκίνητό του, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα. Έγινε πατέρας και έφθασε σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης και αυτό φαίνεται μέσα στην πίστα.

Είναι πλέον εξαιρετικός οδηγός. Πιστεύω ανάμεσα στους 3 ή 4 καλύτερους αυτή τη στιγμή.

Ο Grosjean θα είναι το Νο.1 του χρόνου στην ομάδα και αυτό θα αποτελέσει ένα πραγματικό crash-test για τις ικανότητές του. Βέβαια πολλά εξαρτώνται και από τη δυναμική της Lotus, αλλά και από τον νέο team mate του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Pastor Maldonado.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...