Button: Θα παλέψουμε για τον τίτλο το 2014

Σχετικά άρθρα

Jenson on a track walk

Όταν έχει τελειώσει μία από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία τής ομάδας σου, είναι λογικό να θέλεις να την ξεχάσεις αμέσως και να κοιτάς στην επόμενη χρονιά. Το 2013 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τη McLaren, επομένως όλοι στο Woking κοιτούν μπροστά, στο 2014, και προκειμένου να μην είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί, εργάζονται σκληρά πάνω στο νέο τους μονοθέσιο, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να κοντράρουν τις κορυφαίες σε ανταγωνιστικότητα ομάδες, όπως η Red Bull, η Mercedes και η Ferrari.

Ο Jenson Button δεν το πιστεύει απλά, αλλά δηλώνει και σίγουρος πως αυτό θα συμβεί, διότι λέει πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

Είμαστε σίγουρα διεκδικητές τού τίτλου για το 2014. Όπως και η Red Bull, Ferrari και Mercedes. Αν κοιτάξετε το 2010, με δύο αγώνες να μένουν για το τέλος, εγώ δεν ήμουν έξω από το παιχνίδι τού τίτλου, αλλά ο Lewis ήταν ακόμα μέσα. Το 2011, νικηθήκαμε μόνο από ένα άτομο της Red Bull, και ήμασταν πολύ κοντά στην κορυφή. Γι’ αυτό, είμαστε σίγουρα εκεί, αλλά δεν πρόκειται να είναι εύκολο.

Μετά από μία κακή σεζόν, οι μηχανικοί μαθαίνουν αρκετά, και ο Βρετανός λέει πως πειραματίστηκαν περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε με την MP4-28, ενώ η 4η θέση στη Βραζιλία αφήνει καλές ελπίδες στο Woking για τη νέα σεζόν, παρόλο που τα μονοθέσια θα είναι πολύ διαφορετικά.

Μάθαμε πολλά φέτος. Επιπλέον, πειραματιστήκαμε περισσότερο από το κανονικό. Αν έχεις ήδη ένα μονοθέσιο που μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα, φοβάσαι να ξεφύγεις από το set-up που ξέρεις. Έχουμε βρει τρόπους που δεν ξέραμε στο παρελθόν, και αυτό πραγματικά μάς βοήθησε. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν. Οι αλλαγές είναι εξαιρετικές για όλους εκτός από τη Red Bull.

Όταν τερμάτισα στη Βραζιλία, χαμογέλασα. Ήταν ένας ωραίος τρόπος για να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά στη McLaren, θέλουμε να κερδίζουμε. Πολεμάμε τη Red Bull, που έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά στα τελευταία 4 χρόνια. Αλλά, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και δεν υπάρχει κανένας που να μην πιστεύει στη νέα σεζόν.

[Πηγή: Apex]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...