Θα δούμε στο Detroit τον αντικαταστάτη του Lexus LFA;

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-LC Blue Concept (2)

Οι φήμες για τον αντικαταστάτη του Lexus LFA οργιάζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό… σχεδόν από τη στιγμή που παρουσιάστηκε. Η τελευταία φήμη μάλιστα ανέφερε πως ο πολυαναμενόμενος αντικαταστάτης θα προέλθει από τη συνεργασία της Toyota με την BMW.

Τώρα όμως, ο άνθρωπος πίσω από το LFA, ο Haruhiko Tanahashi, υπαινίχθηκε πως το νέο halo μοντέλο της Lexus ίσως είναι ήδη υπό εξέλιξη.

Έχω την προσδοκία πως το αυτοκίνητο θα παραχθεί. Προσωπικά, ελπίζω πως το LF-LC θα κατασκευαστεί. Νομίζω πως τα περισσότερα concepts της Lexus έχουν γίνει αυτοκίνητα παραγωγής.

Ο Tanahashi-san είπε πως το κορυφαίο Lexus θα τοποθετηθεί πάνω από το επερχόμενο RC F Coupe αλλά κάτω από το απερχόμενο LFA, τουλάχιστον από άποψη τιμής και πως ελπίζει να βασίζεται στο Lexus LF-LC Concept που είδαμε στην έκθεση του Detroit το 2012.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...