Η Citroen teasάρει ένα νέο μοντέλο για την Κινεζική αγορά

Σχετικά άρθρα

Citroen DS Teaser 1

Η Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες για το επερχόμενο sedan που θα παρουσιάσει για την Κινεζική αγορά.

Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν ένα εμπρός μέρος εμφανώς επηρεασμένο από το DS Wild Rubis με την γρίλια να εκτείνεται μέχρι και τα φωτιστικά σώματα. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα στυλιζαρισμένο πίσω μέρος με καμπύλες επιφάνειες και όμορφα πίσω φώτα.

Citroen DS Teaser 2

Κάπου εκεί τελειώνουν αυτά που ξέρουμε σίγουρα και αρχίζουν οι υποθέσεις. Πχ, το μοντέλο αναμένεται να βασίζεται στο Citroen C4L, θα ονομάζεται DS4 Sedan και κατά πάσα πιθανότητα θα κινείται από τον 1600άρη υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο με απόδοση 163 ή 200 ίππων.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί εντός του Δεκεμβρίου και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2014.

[Πηγή: CarNewsChina]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Maserati teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, είναι η GranCabrio Folgore;

Την τελευταία ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου η Maserati παρουσίασε την GranCabrio, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου...