Επικό τρολάρισμα της Lotus στη FIA για τις τελευταίες αλλαγές στους κανονισμούς

Σχετικά άρθρα

lotus f1 team

Οι τελευταίες αλλαγές που έκανε η FIA την τελευταία στιγμή εν όψει του 2014 έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σε όλη τη Formula 1, ειδικότερα όταν πρόκειται για τον διπλασιασμό των βαθμών στον τελευταίο αγώνα, για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι που προσωπικά βρίσκω ίσως την πιο ηλίθια αλλαγή για αύξηση του ενδιαφέροντος.

Οι αλλαγές αυτές δεν άρεσαν ούτε στη Lotus, η οποία αποφάσισε να… τρολάρει την Παγκόσμια Ομοσπονδία, προτείνοντας τις δικές της ιδέες για τη νέα σεζόν. Είναι 18 στον αριθμό, και πάμε να τις δούμε παρακάτω:

1. Κάθε οδηγός που έχει κατοικίδιο με το όνομα “Roscoe” θα ξεκινά από το πίσω μέρος τού grid. Μόνο τις ζυγές ημέρες. Δε θα ισχύει τον Απρίλιο.

2. Κάθε οδηγός που θα έχει γενέθλια στις κατατακτήριες, θα παίρνει την pole position και μια επίσκεψη στο γκαράζ τής Ferrari.

3. Κάθε οδηγός που θα λέει “σίγουρα” στις συνεντεύξεις Τύπου, θα χαστουκίζεται. Κάθε φορά.

4. Κάθε οδηγός που θα κάνει donuts στο τέλος τού αγώνα, θα πρέπει να φάει τον ίδιο αριθμό donuts επειγόντως στην συνέντευξη Τύπου.

5. Κάθε οδηγός που θέλει νέο κούρεμα, θα πρέπει να ειδοποιήσει τις ομάδες τουλάχιστον 3 ημέρες πριν. Μπορεί να υπάρξει διαφορά στο βάρος.

6. Κάθε ομάδα που θα χρησιμοποιεί “διασκεδαστικά” hashtags posts για το 2013, ίσως ερωτηθεί για παράνομη διασκέδαση και θα εισπράξει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

7. Όλοι οι οδηγοί πρέπει ν΄απαντούν στα προκλητικά μηνύματα από το pitwall στον ίδιο ή μεγαλύτερο βαθμό προκλητικότητας.

8. Όλοι οι managers των οδηγών θα πρέπει σε τουλάχιστον ένα Grand Prix αλήθεια, όλη την αλήθεια, τίποτε άλλο, αλλά την αλήθεια.

9. Η ομάδα που θα σχεδιάσει το πιο άσχημο μονοθέσιο τής σεζόν, θα έχει αφαίρεση 15% από τους συνολικούς της βαθμούς.

10. Κάθε ομάδα που θα έχει καλεσμένο κάποιον από reality σε κάθε αγώνα, θα υποχρεωθεί ν’ αγωνιστεί στο επόμενο Grand Prix με τον ίδιο διάσημο.

11. Κάθε ομάδα που στο προσωπικό της περισσότερα από 4 άτομα που είχαν πριν τον τίτλο “Τεχνικός Διευθυντής”, θα υποχρεούται να σχεδιάζει το μονοθέσιό της αποκλειστικά και μόνο από LEGO.

12. Κάθε συσκευή που εκμεταλλεύεται «παραθυράκια» μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο αν έχει cool όνομα: το “Stingray 2000 Optimiser” επιτρέπεται. Το “Keith” δε θα επιτρέπεται.

13. Αυτοί που θ’ αποφασίσουν για τους βαθμούς, θα προσδιορίζονται από το παιχνίδι “Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί”.

14. Οι διαμάχες των οδηγών θα επιλύονται με αναφορά στον Taki Inoue κι ένα καλό κόκκινο κρασί.

15. Κάθε ομάδα που θα κάποιο από το τεστ πριν από τη σεζόν, θα υποχρεωθούν να τρέξουν στο Grand Prix τής Κορέας δίχως να πάρουν βαθμούς.

16. Κάθε οδηγός που θα ολοκληρώνει το Grand Prix με μόνο 2 τροχούς, θα παίρνει τους διπλάσιους βαθμούς.

17. Όλοι οι οδηγοί με το όνομα Sebastian Vettel θα πρέπει να ολοκληρώνουν το pit stop χωρίς εξωτερική βοήθεια από τους μηχανικούς τους.

18. Κάθε οδηγός που θα κερδίσει τον Sebastian Vettel θα παίρνει ένα διπλό ποτό στο bar.

[Πηγή: Lotus Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...